31 Mart 2020 Salı

Animasyon Film Önerileri

      Merhabalar...
      İkinci yazımın konusu geçen yazımda bahsettiğim gibi Cantabile Tomorrow olacak, ancak dün komşum çocukları ile film izlemek istediğini ancak ailecek izleyebilecek film bulamadığından yakınıp tavsiye istedi. Eminim bugünlerde evde çocuklarla vakit geçirmek hem harika hem de ciddi bir sabır işi. Eğer sizde çocuklarınızla film izlemek için ince eleyip sık dokuyarak film arıyorsanız; size yakın zamanda izlediğim birkaç animasyon filmi önermek istiyorum.
(Eğer animasyon seviyorsanız bir yetişkin olarak sıkılmadan keyifle izleyeceğinize eminim.)
 Bu arada zamanım olmadığı için ekleyemediğim bir film daha var Kayıp Balık Dori.



Herkese Merhaba! 

Cesur Civciv 

 CESUR CİVCİV: Gökyüzü yere düşüyor diyerek acil uyarı      yapıp kasabayı ayağa kaldırdığından beri herkes cesur civcivi  deli ilan eder. Cesur civciv beyzbol takımına girerek gökyüzü  olayını herkese unutturmak ve kendini ispat etmek ister. Ancak gökyüzünden gelenler buna izin vermez ve Cesur Civciv arkadaşları ile kasabayı kurtarabilecek midir?
   Süresinin kısa olması ve olayların, diyologların hızlı ilerlemesiyle kahkaha dolu anlar yaşadık izlerken.Umarım sizde beğenirsiniz.
    Bu film '' Hiçbir şey göründüğü gibi değildir.'' sözünü söyletti.








ZOOTROPOLIS: İyimser ve azimli tavşanımız Juddy Hopps polis olmakta kararlıdır. Ancak ailesi ve yaşadığı kasaba buna kesinlikle karşı ve inançsızdır. Buna rağmen Juddy başarır ve modern memelilerin yaşadığı, bir filin ve arının aynı mesleği yapabileceği benzersiz metropol şehirde çalışmaya başlar.Juddy Hopps büyük ve sert mizaçlı hayvanların arasında olmanın o kadar da kolay olmadığını anlamıştır. Kendini ispatlayabilme fırsatını elde edebilmek için geveze ve numaracı tilki Nick ile ortak olma pahasına gizemli bir olayı çözmeye girişir. Bu gizemli olay bütün kasabanın kaderini değiştirebilecek bir durumdur.
      İzlerken macera filmi izlermiş gibi hissettiğim çok oldu. 
      Bizim çocuklar en çok tiyatro sahnesine bayıldılar.
      Başarmak adına çok güzel bir film gerçekten. Ayrıca şunu söylemek istiyorum: son günlerde yaşadığımız sıkıntıların nedeni olan ''corona '' salgını ilk çıktığı zamanlarda izlemiştim bu filmi ve salgını duyduğumda ilk aklıma bu film gelmişti.Onca zombi, salgın filmleri dururken neden bu bilmiyorum.


BAK ŞU LEYLEĞE; küçük bir serçe olan Richard daha yumurtadan çıkmadan ailesini kaybetmiştir.Ancak bir şekilde leylek ailesine dahil olmuş ve kendisini leylek zannetmektedir.Ta ki sürüsü onu geride bırakıp göç edene kadar...Richard herkese leylek olduğunu kanıtlamak için sürüsünün peşine düşer. Bu yolculukta ona ilginç baykuş Olga ve kendini beğenmiş Kiki de eşlik eder ve macera başlar.
     Kuşların elektrik telindeyken internet ağına katılıp, online olması, tüm dünyada birbirleri ile iletişime geçebilmeleri ve gerçek dünyadan kopmaları detayı gerçekten çok güzel bir detaydı.







TERS YÜZ; Küçük Riley'in babasının işi nedeniyle yeni bir şehre taşınmasıyla yeni hayatına, okuluna ,arkadaşlarına adapte olmasını konu alıyor. Bu süreçte Riley neler hissedecek, içindeki duyguları ona neler söyleyecek? Öfke, Tiksinti, Üzüntü, Korku ve Neşe...
Neşe yeni hayatı neşe ile karşılamaya hazır.Ancak diğer duygular yeni hayata uyum sağlamakta zorlanacak gibi..
     Bu filmde en çok anı adaları dikkatimi çekmişti.Unutmak her zaman iyi değilmiş.

CANTABİLE TOMORROW DİZİ YORUMU

                                                                 CANTABİLE TOMORROW DİZİ YORUMU       Merhabalar!       Aslında bu yaz...